Okulumuzda Sarten Ambalaj Yönetiminin Organizasyonunda Müzik Dinletisi Yapıldı

Okulumuzda Kardeş Kurumumuz Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Yönetiminin organizasyonunda mini bir müzik dinletisi yapıldı.

Arp Enstrümanı Sanatçısı Meriç DÖNÜK tarafından verilen müzik dinletisine Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Oğuz, Sarten İnsan Kaynakları Uzmanı Senem İyibaşlar Ergüven, Okulumuzun hayırseveri İnci Aydar, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Öğretmen ve öğrencilerimizin büyük bir ilgiyle dinledikleri müzik dinletisine Okulumuzun Müzik Öğretmenleri İbrahim Orçin ve İlhan Sıddık İnanç da piyano ile eşlik etti.

Okulumuzun hayırseveri İnci Aydar tarafından Arp Enstrüman Sanatçısı Meriç DÖNÜK e hediye takdim edildi.

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak biz de bu güzel organizasyona vesile olan Başta Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn.Zeren Sarıbekir'e, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Zeynep Oğuz'a ve katılım gösteren bütün misafirlerimize çok teşekkür ederiz...

31.12.2019 429

31-12-201931-12-201931-12-2019